InicioComunicaciónComPolClasse Oberta de Màster a Blanquerna

Classe Oberta de Màster a Blanquerna

Avui a la tarda tindrà lloc una Open Masterclass del «Màster Universitari en Comunicació Política i Social», a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna – Universitat Ramon Llull. Parlaré de Tecnopolítica: noves eines tecnològiques per a la comunicació, l’organització i l’acció polítiques.

Aquesta és una classe especial, ja que s’obrirà a la participació d’altres persones, més enllà dels estudiants matriculats en el propi màster, i forma part d’un mòdul (Mitjans, xarxes i marques personals) de cinc sessions que hem desenvolupat conjuntament amb part del meu equip a Ideograma. Les dues primeres sessions (4 i 14 d’abril tenen lloc a la Universitat) i les tres següents (28 d’abril, 5 i 12 de maig al nostre espai Ideograma – Fàbrica Lehmann, al carrer Consell de Cent 159 – interior del pati, local A).

04.04. La irrupció de les xarxes socials en la comunicació política (Xavier Peytibi @xpeytibi).
14.04. Open Masterclass: Tecnopolítica: noves eines tecnològiques per a la comunicació, l’organització i l’acció polítiques (Antoni Gutiérrez-Rubí @antonigr)

28.04. La gestió de les marques personals: els actors polítics a les xarxes socials (els perfils digitals de líders, partits i institucions (Santiago Castelo @SantiagoCastelo)

05.05. Societat Xarxa: les multituds intel·ligents (Ricard Espelt @ricardespelt)

12.05. Opinió pública i opinió compartida: estratègies i missatges de la comunicació política digital (Edgard Rovira @erovira)

Aquesta darrera sessió tindrà una part coral, de tancament, amb la participació de tots els professors.

Otros contenidos

Etimologías políticas

La materia prima de la política son las palabras: con ellas configuramos la realidad, relacionamos causas y efectos, establecemos objetivos y prioridades, y mostramos...

La nostalgia como arma de campaña

XAVIER PEYTIBI Este artículo forma parte de la serie de contenidos del espacio ELECCIONES USA 2024, donde irán escribiendo distintas firmas invitadas. En 1688, el médico suizo...

¿Puede ganar Biden si EEUU está triste?

FRANZ VON BERGEN Este artículo forma parte de la serie de contenidos del espacio ELECCIONES USA 2024, donde irán escribiendo distintas firmas invitadas. EEUU cayó por primera...

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.