InicioComunicaciónComPolZW 239. I Congrés de Comunicació Política de Catalunya (CCPC)

ZW 239. I Congrés de Comunicació Política de Catalunya (CCPC)

http://www.ccp.cat

Els dies 27 i 28 de gener se celebrará, per primera vegada a Catalunya, el I Congrés de Comunicació Política de Catalunya (CCPC). Una trobada que tindrà lloc a Barcelona (Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull) i on es tractaran les últimes novetats i tendències en matèria de comunicació política i gestió pública.
Una oportunitat per a trobar-se de nou amb experts en diferents matèries, i amics molts d’ells, que —sota el títol genèric del Congrés, «Estratègies de campanya i de govern»—  tractaran un ampli ventall de temes que segur seran interessants.

Entre ells, Daniel Ureña, Yuri Morejón, Xavier Peytibi, Juan Víctor Izquierdo, Albert Sáez, Yago de Marta, Joan Navarro, Àlex Terés, Mikel Cabello o Saül Gordillo.

El Congrés està impulsat per Àstrid Alemany i Maria Llorach (Alemany & Llorach) que m’han convidat a participar en el bloc titulado “La utilitat de l’assessor d’estretègia política”, junt amb en Toni Aira i moderats por Ferran Espada.
El candidat i el seu relat, la importància de l’oratòria, les estratègies de campanya, les funcions de l’assessor, el posicionament polític a Internet, els partits en campanya o els lobbies seran alguns dels punts que es tractaran durant els dos dies que dura el Congrés.

El programa del CCPC consta de dues ponències individuals i 6 compartides. En totes les ponències es reservaran 20 minuts finals per a la intervenció dels assistents. Això farà del CCPC un Congrés dinàmic i amè on el debat entre els ponents i els assistents serà real. Podeu formalitzar ja la vostra inscripció i seguir tota la informació a Facebook, Twitter i Vimeo.

Enllaços d’interès:

El document PPT de la meva intervenció

– TweetDocs del CCPC:
http://tweetdoc.org/View/8406/CCPC
http://tweetdoc.org/View/8408/ccpc

ZV (Zona Vídeo). Vídeo de presentació del I Congrés de Comunicació Política de Catalunya (CCPC).

Publicat a: Zona Web

Otros contenidos

Etimologías políticas

La materia prima de la política son las palabras: con ellas configuramos la realidad, relacionamos causas y efectos, establecemos objetivos y prioridades, y mostramos...

La nostalgia como arma de campaña

XAVIER PEYTIBI Este artículo forma parte de la serie de contenidos del espacio ELECCIONES USA 2024, donde irán escribiendo distintas firmas invitadas. En 1688, el médico suizo...

¿Puede ganar Biden si EEUU está triste?

FRANZ VON BERGEN Este artículo forma parte de la serie de contenidos del espacio ELECCIONES USA 2024, donde irán escribiendo distintas firmas invitadas. EEUU cayó por primera...

10 COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.