8è Seminari de Comunicació Pública

Demà dijous tindrà lloc a Barcelona, concretament al Citilab de Cornellà de Llobregat, el “8è Seminari de Comunicació Pública” sota el títol Innovació en la Comunicació Pública: teconologies per a un millor servei. La inauguració anirà a càrrec d’Antoni Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, i Jordi Navarro, president de Comunicació Pública.

El seminari combinarà teoria i casos pràctics i estarà dedicat a debatre sobre les noves realitats comunicatives online, que aporten les TIC i les plataformes 2.0. I, entre els ponents que configuren el programa, podrem sentir a: Antonella Broglia (que desenvoluparà la conferència inaugural parlant de “Mitjans en temps real: revolució i oportunitat en la comunicació pública”), Vicenç Badenes, Quino Fernández, Dídac Boza, Sergio Cortes, Cristina Ribas, Marta Continente, Luís Ángel Fernández Hermana, Oriol Ferran, Manel Marín o Javier Díaz Noci.

A les 13:15h, tinc el plaer d’intervenir amb una conferència sobre:
“TIC per a la mobilització ciutadana. Comunicació pública en la societat xarxa”

Podeu seguir tota la informació a Twitter amb el hastag #compublica

Fotografies del 8è Seminari de Comunicació Pública (Flickr)

Enllaços d’interès:
– La ciudadanía manda (Anna Solana. La Vanguardia, 25.02.2011)

Etiquetas: , ,

Comentarios sobre: 8è Seminari de Comunicació Pública

  1. Pingback: Javier Ortego
  2. Pingback: Anna Solana
  3. Pingback: Mei Ros

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.