Comunicació política i institucional europea

Avui divendres, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Universitat de Vic han organitzat la jornada de formació per a estudiants d’Empresa i Comunicació “El Parlament Europeu a la Universitat de Vic“, a l’aula Segimon Serrallonga (Campus Torre dels Frares). A la trobada participen els eurodiputats Ramon Tremosa (Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa) i Oriol Junqueras (Verds/Aliança Lliure Europea); el portaveu del Parlament Europeu i director de mitjans, Jaume Duch; i l’ex corresponsal de TV3 a Brussel·les, Martí Anglada, i jo mateix compartint taula rodona sota el títol: ‘Comunicació política i institucional europea. Punts de vista externs’.

Aquí teniu el document powerpoint de la meva intervenció.

Etiquetas: ,

Comentarios sobre: Comunicació política i institucional europea

  1. Pingback: Gil Pla
  2. Pingback: blogspopulares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.