InicioComunicaciónComPolLa campanya 2.0 es queda en l'anècdota

La campanya 2.0 es queda en l’anècdota

Entrevista amb Auri Garcia per al seu article ‘La campanya 2.0 es queda en l’anècdota‘ on es recullen també les reflexions de Genís Roca (Roca Salvatella).

«Les xarxes socials encara no són determinants en els resultats de les eleccions. L’expert en comunicació política Antoni Gutiérrez-Rubí explica a l’ARA d’aquest dilluns que «tenen una importància creixent però encara no són decisives per guanyar». El consultor especialitzat en xarxes socials Genís Roca hi afegeix: «El fet digital canviarà les regles del joc, però encara és futur».

La campanya 2.0 de les eleccions del 20-N ha estat marcada, d’una banda, per la cursa per guanyar seguidors, que Genís Roca compara amb «allò de veure qui la té més grossa».

Rajoy ha guanyat aquesta cursa a nivell estatal i Bosch a nivell català. Qui millor ha aprofitat els 15 dies de campanya per sumar nous seguidors de Twitter, però, ha estat Chacón. I per darrere d’ella i de Bosch, Coscubiela. (…) Llegir més.

Publicat a: Diari ARA (28.11.2011)

Otros contenidos

Nihilismo político

Todo se reduce a nada. Nada tiene sentido. No hay nada que hacer. Es lo que piensan más de la mitad de los jóvenes...

Política artificial

La búsqueda de certezas y seguridades, en un contexto de inquietud como el actual, es una de las reclamaciones más exigentes y urgentes de...

La trampa del cinismo

Vivimos tiempos cínicos. En política, especialmente. El cinismo transforma, por ejemplo, la imprescindible imparcialidad en neutralidad cobarde y egoísta. Y la reviste de valor,...

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.