Comunicar una institució en un entorn canviant

Aquesta tarda participo com a ponent en una sessió dintre del Curs d’Especialització en ‘Direcció de la comunicació d’una institució” (impulsat per la fundació UdG Formació de la Universitat de Girona) convidat per l’amic Pau Canaleta.

El curs s’introdueix amb aquesta presentació: “En les societats mediàtiques actuals, comunicar ja no és una opció, sinó una obligació per a qualsevol institució. La comunicació forma part indestriable de la gestió en les institucions públiques i privades del segle XXI. Les institucions han de relacionar-se amb eficiència amb els seus usuaris i clients, però també amb el conjunt de la societat. Cal que els ciutadans sàpiguen que la institució existeix, què fa, com ho fa i per què ho fa. I per això ha de comunicar. I comunicar bé.”

I aquest és el document powerpoint que acompanyarà la meva intervenció amb el títol: ‘Comunicar una institució en un entorn canviant’

Twitter: #curscomunica

Etiquetas:

Comentarios sobre: Comunicar una institució en un entorn canviant

  1. Pingback: Pau Canaleta
  2. Pingback: Joan Guirado
  3. Pingback: Gerard Cruset
  4. Pingback: joan capdevila
  5. Pingback: Xarxa IP
  6. Pingback: Xarxa IP
  7. Pingback: francesc soler

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.