InicioComunicaciónEntrevista a La Xarxa Tendències sobre Internet i política

Entrevista a La Xarxa Tendències sobre Internet i política

La Xarxa Tendències és un programa de televisió però també un magazine setmanal i una invitació a endinsar-se en aquest nou món en què vivim, en profund i constant canvi des de la invenció d’Internet. Amb una mirada crítica. Cultura, pensament i tecnologia contemporanis són els seus tres eixos vertebradors. Aquesta és l’entrevista que em va fer Anabel Herrera i el seu equip.

Antoni Gutiérrez-Rubí: “La tecnologia ha fet que els partits polítics hagin perdut el privilegi de la política”

«Des que han començat a sortir a la llum els casos de corrupció d’alguns polítics, no han deixat de sortir plataformes a Internet denunciant la seva mala praxis. O potser ha estat al revés: gràcies que els ciutadans s’han agrupat en xarxa, tenim més transparència política. Antoni Gutiérrez-Rubí ens parla sobre aquesta simbiosi entre Internet i política».


Programa: La Xarxa Tendències (20.03.2013)

Otros contenidos

ZL 122. ¿Bienvenido Metaverso?

  ¿Bienvenido Metaverso? Presencia, cuerpo y avatares en la era digital Autores: José Ramón Ubieto (@joubpa) & Liliana Arroyo (@Liliana_ArroyoM) Editorial: NED Ediciones (2022) Colección: Síntomas Contemporáneos Comprar: FNAC; Agapea;...

¿Qué le falta a Lula para ganar en segunda vuelta?

Faltó poco, pero faltó. Lula da Silva está ya muy cerca de ser el próximo presidente de Brasil, pero no puede entretenerse a saludar al público...

El poder de la bondad

A veces, un gesto aparentemente insignificante puede tener un impacto muy relevante. Es el poder de las pequeñas cosas. En el ámbito de la...

7 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.