Entrevista a La Xarxa Tendències sobre Internet i política

La Xarxa Tendències és un programa de televisió però també un magazine setmanal i una invitació a endinsar-se en aquest nou món en què vivim, en profund i constant canvi des de la invenció d’Internet. Amb una mirada crítica. Cultura, pensament i tecnologia contemporanis són els seus tres eixos vertebradors. Aquesta és l’entrevista que em va fer Anabel Herrera i el seu equip.

Antoni Gutiérrez-Rubí: “La tecnologia ha fet que els partits polítics hagin perdut el privilegi de la política”

«Des que han començat a sortir a la llum els casos de corrupció d’alguns polítics, no han deixat de sortir plataformes a Internet denunciant la seva mala praxis. O potser ha estat al revés: gràcies que els ciutadans s’han agrupat en xarxa, tenim més transparència política. Antoni Gutiérrez-Rubí ens parla sobre aquesta simbiosi entre Internet i política».


Programa: La Xarxa Tendències (20.03.2013)

Etiquetas: ,

Comentarios sobre: Entrevista a La Xarxa Tendències sobre Internet i política

  1. Pingback: CRITERIABLOG
  2. Pingback: CRITERIABLOG
  3. Pingback: Paula Colantonio
  4. Pingback: éxipol
  5. Pingback: Federico Alves
  6. Pingback: McKinnon

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.