Polítics a la xarxa

Aquest matí participo a la 3ª Escola d’Estiu de l’Escola de Policia de Catalunya amb el títol ‘Un Ciberespai obert, protegit’ que ha tingut lloc els dies 3, 4 i 5 de juliol, finalitzant avui mateix.

En concret, intervindré a la taula rodona que se celebra al Parlament de Catalunya i on es debatrà sobre com utilitzen els polítics la xarxa social, a títol individual i com a portaveu del seu grup polític. També es tractarà el nivell d’exposició a la xarxa i com això pot beneficiar o perjudicar la seva imatge. Tinc el plaer de compartir taula amb dos amics: Toni Aira i Foix, periodista especialitzat en comunicació política, professor de la Universitat Pompeu Fabra i David Espinós, consultor de comunicació, soci fundador de BraveSpinDoctors.com, amb la moderació de Núria Aymerich i Rocavert, directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Algunes dades d’interès sobre les quals faré alguna referència:

Altres enllaços d’interès:
Widget del Parlament de Catalunya

Etiquetas:

Comentarios sobre: Polítics a la xarxa

 1. Pingback: Paula Colantonio
 2. Pingback: David Alvarez
 3. Pingback: Núria Aymerich
 4. Pingback: Toni Hervás
 5. Pingback: ispccat
 6. Pingback: Estefania Molina
 7. Pingback: Jordi Romeu
 8. Ha sigut un plaer escoltar-te aquests matí. A mi, com a professional de la seguretat pública, m’ha impactat una reflexió que has fet i es ben certa, encara que amb alguns matissos : “Si no ho saps explicar, es que segurament no es legal o moralment reprobable” Moltes gràcies per compartir el teu temps amb nosaltres

 9. Pingback: lourdes Muñoz
 10. Pingback: Sharing Networks
 11. Pingback: Xarxa IP
 12. Pingback: francesc soler
 13. Pingback: Núria Aymerich

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.