La visibilitat i el lideratge

Aquest divendres tindrà lloc el curs La visibilitat i el lideratge, impulsat per l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, i que s’inclou dins la programació formativa que organitza el Col·legi de Periodistes.

Els encarregats de desenvolupar les dues parts en què s’estructura la sessió som  la Neus Arqués (@Manfatta) i un servidor. I parlarem, respectivament, de la gestió de la pròpia visibilitat i marca personal i dels nous models de lideratge en la societat xarxa.

El curs es farà divendres al matí de 9:30 fins les 14:30h a la seu del Col·legi de Periodistes de Barcelona (Rambla de Catalunya, 10). Aquí podeu consultar el programa i fer la vostra inscripció.Twitter: @ADPCdones @Periodistes_org

Etiquetas:

Comentarios sobre: La visibilitat i el lideratge

  1. Pingback: Nacho Meneses
  2. Pingback: David Alvarez

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.