InicioComunicación42 veus sobre el govern obert

42 veus sobre el govern obert

Avui tindrà lloc la presentació de la publicació col·laborativa, impulsada per la XIP (Xarxa d’Innovació Pública), amb el títol 42 veus sobre el govern obert. La publicació recull les aportacions de diferents autors, entre els quals tinc el plaer de trobar-me, amb l’objectiu de contribuir a facilitar el  coneixement i la difusió dels 42 estàndards que es referencien en el vídeo de la XIP sobre govern obert i que defineixen els elements bàsics que permeten dir que un govern és, certament, un govern obert.

Són 42 textos breus, abordats des de diferents punts de vista que miren de definir els conceptes associats, donant pistes per entendre millor el concepte govern obert i com avançar en aquest àmbit. En el meu cas, hi col·laboro amb un article breu sobre el concepte ‘presa de decisions‘ que s’inclou en l’apartat dedicat a la ‘participació’. Entre els autors i experts que també han sumat els seus textos trobem a Francis Pisani, Alberto Cottica, Timothy Vollmer, Megan Eskey, Marc Garriga, Alberto Ortiz de Zárate, Carlos Guadián, Pilar Conesa, David Osimo, Victoria Anderica, Genís Roca o Joan Subirats entre molts i molts altres experts que fan d’aquesta una obra pràctica i interessant, sota el meu punt de vista.

La presentació d’avui tindrà lloc a les 16.30 hores al Mobile World Centre de Barcelona, amb les intervencions de: Marta Morera (@martamorera), membre de la XIP, que presentarà l’acte; Marc Torres, membre de la XIP que explicarà com s’ha fet el llibre i Màrius Serra, escriptor i enigmista, que serà l’encarregat de fer la presentació del llibre “42 veus sobre el govern obert”

Twitter: @XIP, #xip42veus

Enllaços d’interès:
Gobierno Abierto
Jornada de presentación del vídeo Gobierno Abierto de la XIP

DISPONIBLE LA VERSIÓN EN CASTELLANO: 42 voces sobre el gobierno abierto
Versió PDF : http://www.xarxaip.cat/wp-content/uploads/2014/05/42-voces1.pdf
Versió EPUB : https://dl.dropboxusercontent.com/u/18488742/42voces.epub

DISPONIBLE LA VERSIÓN EN INGLÉS: 42 voices about open government
Versión PDF: https://drive.google.com/folderview?id=0B-DhVeZUM_qHLTllV0pyOTZ5NjQ&usp=drive_web

Otros contenidos

Política artificial

La búsqueda de certezas y seguridades, en un contexto de inquietud como el actual, es una de las reclamaciones más exigentes y urgentes de...

La trampa del cinismo

Vivimos tiempos cínicos. En política, especialmente. El cinismo transforma, por ejemplo, la imprescindible imparcialidad en neutralidad cobarde y egoísta. Y la reviste de valor,...

Vencer al odio

El odio es contagioso. Muy contagioso. Convierte a cualquiera en una persona irracional, imprevisible, vengativa y capaz de actuar desde la violencia física o...

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.