InicioOtrosZW 412. III Fira d'Economia Solidària de Catalunya

ZW 412. III Fira d’Economia Solidària de Catalunya

http://www.firaesc.org

Avui divendres i fins diumenge, dia 25 d’octubre, se celebra la III Fira d’Economia Solidària de Catalunya, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària. La tercera edició de la FESC tindrà lloc a la fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona, amb un programa molt complet, que contempla activitats per a tota la família agrupades en diversos eixos temàtics.

Aquest esdeveniment anual amb projecció internacional reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català. La Fira és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. 180 expositors, més de 50 activitats, 88 persones voluntàries, 113 adhesions al Manifest… són algunes de les dades que il·lustren aquesta cita.

Entre les novetats d’aquesta edició destaquen la presència de Grècia com a país convidat i la celebració de la Nit de l’Economia Solidària. I, un cop més, durant tot l’esdeveniment, es podrà pagar en ecosols, que és la moneda oficial de la Fira.

Es podrà seguir la III Fira d’Economia Solidària en un programa especial de televisió que s’emetrà via streaming en aquesta adreça web (l’inici de l’emissió serà demà dissabte, 25 d’octubre, de 16 a 20:30h. I a Twitter a través de @XES_cat #fesc2014

Publicat a: Zona Web

Otros contenidos

ZL 131. New Power: How Anyone Can Persuade, Mobilize, and Succeed in Our Chaotic, Connected Age

New Power: How Anyone Can Persuade, Mobilize, and Succeed in Our Chaotic, Connected Age Autores: Jeremy Heimans (@jeremyheimans) & Henry Timms (@henrytimms) Editorial: Anchor Books (2018) Comprar:...

ZL 130. Izquierda no es woke

Izquierda no es woke Autora: Susan Neiman Editorial: Debate (2024) Comprar: Penguin Libros; Casa del Libro; entre otros. Sobre la autora Susan Neiman es doctora en filosofía de la...

Nuevo libro: Breve elogio de la brevedad

1. Sobre el libro 2. Comprar el libro 3. Presentaciones y firmas 4. Reseñas y opiniones sobre el libro 5. Dossier de prensa 6. En los medios 1. Sobre el...

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.