InicioOtrosZW 412. III Fira d'Economia Solidària de Catalunya

ZW 412. III Fira d’Economia Solidària de Catalunya

http://www.firaesc.org

Avui divendres i fins diumenge, dia 25 d’octubre, se celebra la III Fira d’Economia Solidària de Catalunya, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària. La tercera edició de la FESC tindrà lloc a la fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona, amb un programa molt complet, que contempla activitats per a tota la família agrupades en diversos eixos temàtics.

Aquest esdeveniment anual amb projecció internacional reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català. La Fira és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. 180 expositors, més de 50 activitats, 88 persones voluntàries, 113 adhesions al Manifest… són algunes de les dades que il·lustren aquesta cita.

Entre les novetats d’aquesta edició destaquen la presència de Grècia com a país convidat i la celebració de la Nit de l’Economia Solidària. I, un cop més, durant tot l’esdeveniment, es podrà pagar en ecosols, que és la moneda oficial de la Fira.

Es podrà seguir la III Fira d’Economia Solidària en un programa especial de televisió que s’emetrà via streaming en aquesta adreça web (l’inici de l’emissió serà demà dissabte, 25 d’octubre, de 16 a 20:30h. I a Twitter a través de @XES_cat #fesc2014

Publicat a: Zona Web

Articulos Relacionados

ZL 116. ERROR 404. ¿Preparados para un mundo sin Internet?

Autora: Esther Paniagua (@e_paniagua)Editorial: DEBATE (2021)Comprar: Penguin Libros; Amazon.es; Casa del Libro, entre otros.Esther Paniagua es una periodista independiente especializada en ciencia y tecnología,...

Renovamos nuestra Cátedra Ideograma-UPF de Comunicación Política y Democracia

En octubre de 2018 arrancaba la actividad de nuestra Cátedra empresa Ideograma-UPF de Comunicación Política y Democracia. La firma del convenio se llevó a...

Keynote en Tech Spirit Barcelona sobre ARTivismo y marcas (22 de noviembre)

El próximo lunes, 22 de noviembre, a las 17h, tengo el placer de desarrollar una keynote en el Tech Spirit Barcelona, un evento de...

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here