InicioOtrosZW 427. Barcelona Hack Session

ZW 427. Barcelona Hack Session

http://barcelona.smartcityapphack.com/bcn-hack-session

El proper dissabte, 18 d’abril, tindrà lloc la Barcelona Hack Session a l’Ateneu de Fabricació Les Corts. El seu objectiu: «que els ciutadans amb ganes de canviar les coses, d’una banda, i desenvolupadors i creatius, de l’altra, fusionin idees amb capacitat tecnològica per crear una sèrie d’aplicacions mòbils que facin de Barcelona una ciutat intel·ligent feta a la seva mida».

Aquest esdeveniment s’emmarca en la iniciativa Smart City App Hack impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació d’AppCircus, on s’integren diferents ciutats arreu del món que van teixint una xarxa de complicitats on es connecta els ciutadans amb els reptes més rellevants que planteja la ciutat intel·ligent (smart city) amb la idea de trobar plegats les solucions més adients en forma d’apps. Són els propis ciutadans (smart citizens) qui, amb recursos i dades obertes al seu abast, el suport de mentors qualificats, experts, dissenyadors… i l’acompanyament al llarg de tot el procés, treballen al voltant de 5 eixos temàtics per resoldre un problema o millorar un aspecte de la ciutat.
Des d’apps4citizens (@apps4citizens) participem de manera activa en aquest projecte col·laborant, en concret, en l’eix ciutat col·laborativa.

El procés iniciat amb la Barcelona Hack Session es clourà amb la celebració d’una gala en el mes d’octubre, on es premiarà els guanyadors que hagin participat el proper 18 d’abril. I, al novembre, en el marc de l’Smart City Expo 2015, se celebrarà la gran Gala Final amb la participació de les 15 millors apps de totes les ciutats participants a l’Smart City App Hack.

Podeu seguir tota la informació relacionada a Twitter (@smartcityhack, a través de l’etiqueta #SCAH) i Facebook.

Publicat a: Zona Web

Otros contenidos

ZL 132. Civilización artificial

Civilización artificial Autor: José María Lassalle Editorial: Arpa Editores Comprar: Arpa, entre otros. Sobre el autor José María Lassalle es Doctor en Derecho por la Universidad de Cantabria, director...

ZL 131. New Power: How Anyone Can Persuade, Mobilize, and Succeed in Our Chaotic, Connected Age

New Power: How Anyone Can Persuade, Mobilize, and Succeed in Our Chaotic, Connected Age Autores: Jeremy Heimans (@jeremyheimans) & Henry Timms (@henrytimms) Editorial: Anchor Books (2018) Comprar:...

ZL 130. Izquierda no es woke

Izquierda no es woke Autora: Susan Neiman Editorial: Debate (2024) Comprar: Penguin Libros; Casa del Libro; entre otros. Sobre la autora Susan Neiman es doctora en filosofía de la...

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.