InicioOtrosZW 427. Barcelona Hack Session

ZW 427. Barcelona Hack Session

http://barcelona.smartcityapphack.com/bcn-hack-session

El proper dissabte, 18 d’abril, tindrà lloc la Barcelona Hack Session a l’Ateneu de Fabricació Les Corts. El seu objectiu: «que els ciutadans amb ganes de canviar les coses, d’una banda, i desenvolupadors i creatius, de l’altra, fusionin idees amb capacitat tecnològica per crear una sèrie d’aplicacions mòbils que facin de Barcelona una ciutat intel·ligent feta a la seva mida».

Aquest esdeveniment s’emmarca en la iniciativa Smart City App Hack impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, amb la coordinació d’AppCircus, on s’integren diferents ciutats arreu del món que van teixint una xarxa de complicitats on es connecta els ciutadans amb els reptes més rellevants que planteja la ciutat intel·ligent (smart city) amb la idea de trobar plegats les solucions més adients en forma d’apps. Són els propis ciutadans (smart citizens) qui, amb recursos i dades obertes al seu abast, el suport de mentors qualificats, experts, dissenyadors… i l’acompanyament al llarg de tot el procés, treballen al voltant de 5 eixos temàtics per resoldre un problema o millorar un aspecte de la ciutat.
Des d’apps4citizens (@apps4citizens) participem de manera activa en aquest projecte col·laborant, en concret, en l’eix ciutat col·laborativa.

El procés iniciat amb la Barcelona Hack Session es clourà amb la celebració d’una gala en el mes d’octubre, on es premiarà els guanyadors que hagin participat el proper 18 d’abril. I, al novembre, en el marc de l’Smart City Expo 2015, se celebrarà la gran Gala Final amb la participació de les 15 millors apps de totes les ciutats participants a l’Smart City App Hack.

Podeu seguir tota la informació relacionada a Twitter (@smartcityhack, a través de l’etiqueta #SCAH) i Facebook.

Publicat a: Zona Web

Articulos Relacionados

ZL 116. ERROR 404. ¿Preparados para un mundo sin Internet?

Autora: Esther Paniagua (@e_paniagua)Editorial: DEBATE (2021)Comprar: Penguin Libros; Amazon.es; Casa del Libro, entre otros.Esther Paniagua es una periodista independiente especializada en ciencia y tecnología,...

Renovamos nuestra Cátedra Ideograma-UPF de Comunicación Política y Democracia

En octubre de 2018 arrancaba la actividad de nuestra Cátedra empresa Ideograma-UPF de Comunicación Política y Democracia. La firma del convenio se llevó a...

Keynote en Tech Spirit Barcelona sobre ARTivismo y marcas (22 de noviembre)

El próximo lunes, 22 de noviembre, a las 17h, tengo el placer de desarrollar una keynote en el Tech Spirit Barcelona, un evento de...

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here