12 x12. Tecnopolítica: La Política dirigida pels ciutadans

tecnopolítica

El proper dilluns, 21 de setembre, al Palau Robert de Barcelona, tinc el plaer de participar en una nova jornada que s’emmarca en el cicle 12 x 12, una iniciativa conjunta de Tertulia Digital i el Pla idigital, amb la col·laboració del Consell Assessor, per organitzar: un congrés anual; 3 esdeveniments presencials de coneixement i networking; 12 accions de comunicació multimèdia; i 4 premis destinats a dones destacades en 4 especialitats TIC.

En aquesta ocasió, compartiré debat i reflexions amb l’Ismael Peña, professor de la Facultat de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya i en Ricard Faura, tecnoantropòleg. Cap de Servei Societat del Coneixement, de la Generalitat de Catalunya, al voltant d’aquest tema: TENCOPOLÍTICA: La Política dirigida pels ciutadans.

Amb ells vaig tenir l’ocasió de coincidir també en el marc de la Jornada de l’e-Participació sobre Tecnopolítica, convidat per la Xarxa Punt TIC, amb una breu intervenció a través d’aquest vídeo.

Tot i que l’esdeveniment ha arribat ja al màxim d’inscrits (250), espero que podrem compartir les idees que sorgeixin de la jornada a través de Twitter i del propi espai web, enllaçant presentacions i altres referències d’interès.

Enllaços associats:
Tecnopolítica. El uso y la concepción de las nuevas herramientas tecnológicas para la comunicación, la organización y la acción política colectivas (llibre)
– “Tecnopolítica y política móvil” (Entrevista a Antoni Gutiérrez-Rubí. Beerderberg Magazine, Número 004 – JUNIO 2015)

Etiquetas: , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.