InicioComunicaciónComPol12 x12. Tecnopolítica: La Política dirigida pels ciutadans

12 x12. Tecnopolítica: La Política dirigida pels ciutadans

El proper dilluns, 21 de setembre, al Palau Robert de Barcelona, tinc el plaer de participar en una nova jornada que s’emmarca en el cicle 12 x 12, una iniciativa conjunta de Tertulia Digital i el Pla idigital, amb la col·laboració del Consell Assessor, per organitzar: un congrés anual; 3 esdeveniments presencials de coneixement i networking; 12 accions de comunicació multimèdia; i 4 premis destinats a dones destacades en 4 especialitats TIC.

En aquesta ocasió, compartiré debat i reflexions amb l’Ismael Peña, professor de la Facultat de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya i en Ricard Faura, tecnoantropòleg. Cap de Servei Societat del Coneixement, de la Generalitat de Catalunya, al voltant d’aquest tema: TENCOPOLÍTICA: La Política dirigida pels ciutadans.

Amb ells vaig tenir l’ocasió de coincidir també en el marc de la Jornada de l’e-Participació sobre Tecnopolítica, convidat per la Xarxa Punt TIC, amb una breu intervenció a través d’aquest vídeo.

Tot i que l’esdeveniment ha arribat ja al màxim d’inscrits (250), espero que podrem compartir les idees que sorgeixin de la jornada a través de Twitter i del propi espai web, enllaçant presentacions i altres referències d’interès.

Enllaços associats:
Tecnopolítica. El uso y la concepción de las nuevas herramientas tecnológicas para la comunicación, la organización y la acción política colectivas (llibre)
– “Tecnopolítica y política móvil” (Entrevista a Antoni Gutiérrez-Rubí. Beerderberg Magazine, Número 004 – JUNIO 2015)

Otros contenidos

Especial Foro de Davos 2022

Desde el lunes 23 y hasta el 26 de mayo se celebrará la Reunión Anual del Foro Económico Mundial bajo el lema La historia...

Sonambulismo

El sonambulismo es un trastorno del sueño por el cual las personas que lo padecen son capaces de desarrollar actividades muy diversas, con distinto...

Democracia previsible

En ocasiones, cuando se utiliza el adjetivo plausible se hace como sinónimo de posible. Y no es exactamente lo mismo. Los matices importan y,...

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.