InicioComunicaciónConferència: L'"Uberització" de l'economia (cicle L'Economia que ve)

Conferència: L'»Uberització» de l’economia (cicle L’Economia que ve)

El proper dimarts, 18 d’abril, participaré en el cicle L’Economia que vecoorganitzat i dissenyat per Marta Angerri (Obra Social «la Caixa»). Aquest cicle es va iniciar el passat 2 de novembre de 2016 i es desenvoluparà fins el 20 de juny de 2017. Aquest és el programa del cicle.

El títol de la meva conferència és: L’»Uberització” de l’economia”, i tindrà lloc al Palau Macaya de Barcelona. Serà moderada pel periodista de TV3, Albert Closas. Més veure a Youtube  (l’activitat és oberta i les places limitades).

Parlaré sobre com les noves tecnologies i la digitalització de l’economia provoquen canvis sobre les persones i els treballadors i treballadores. Com hem d’afrontar-ho? Com cal afrontar el nou rol de les persones com a treballadors/es i el valor que aquestes concedeixen als béns i  serveis a l’hora de consumir.

Aquest és el document PPT que acompanya la meva intervenció:

Intervenció en el programa Valor afegit (TV3, 16.05.2017):

Enllaços d’interès:
Los trucos psicológicos de Uber para que sus conductores trabajen más (Noam Scheiber. The New York Times, 6.04.2017)
«La economía de plataformas polariza los sueldos y los votos”, Seth Benzell, investiga la economía digital en el Instituto de Tecnología de Massachusetts (La Contra de La Vanguardia, 12.03.2018)
Hola, político (Miguel Roig. eldiario.es, 14.04.2018)

Otros contenidos

ZL 141. Una teoría crítica de la inteligencia artificial

Una teoría crítica de la inteligencia artificial Autor: Daniel Innerarity (@daniInnerarity)(@daniel-innerarity.bsky.social‬) Editorial: Galaxia Gutenberg (2024) Sobre el autor Daniel Innerarity es catedrático de Filosofía Política, investigador Ikerbasque en...

Gutiérrez-Rubí: «La generación Z siente una gran frustración e indignación hacia el pacto intergeneracional» (Entrevista para Crónica Global)

Entrevista con Carla Rivero para Crónica Global, con motivo de la publicación de mi libro Polarización, soledad y algoritmos. Una radiografía de las nuevas...

Lecciones del atletismo para la política

El deporte es competición: citius, altius, fortius (que significa «más rápido, más alto, más fuerte» y es el lema de los Juegos Olímpicos desde sus comienzos...

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.