Conferència: L'”Uberització” de l’economia (cicle L’Economia que ve)

economia que ve

El proper dimarts, 18 d’abril, participaré en el cicle L’Economia que vecoorganitzat i dissenyat per Marta Angerri (Obra Social “la Caixa”). Aquest cicle es va iniciar el passat 2 de novembre de 2016 i es desenvoluparà fins el 20 de juny de 2017. Aquest és el programa del cicle.

El títol de la meva conferència és: L’”Uberització” de l’economia”, i tindrà lloc al Palau Macaya de Barcelona. Serà moderada pel periodista de TV3, Albert Closas. Més veure a Youtube  (l’activitat és oberta i les places limitades).

Parlaré sobre com les noves tecnologies i la digitalització de l’economia provoquen canvis sobre les persones i els treballadors i treballadores. Com hem d’afrontar-ho? Com cal afrontar el nou rol de les persones com a treballadors/es i el valor que aquestes concedeixen als béns i  serveis a l’hora de consumir.

Aquest és el document PPT que acompanya la meva intervenció:

Intervenció en el programa Valor afegit (TV3, 16.05.2017):

Enllaços d’interès:
Los trucos psicológicos de Uber para que sus conductores trabajen más (Noam Scheiber. The New York Times, 6.04.2017)
“La economía de plataformas polariza los sueldos y los votos”, Seth Benzell, investiga la economía digital en el Instituto de Tecnología de Massachusetts (La Contra de La Vanguardia, 12.03.2018)
Hola, político (Miguel Roig. eldiario.es, 14.04.2018)

Etiquetas: , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.