InicioComunicaciónComPolEl Teu Vot: recomanador de vot de cara a les eleccions del...

El Teu Vot: recomanador de vot de cara a les eleccions del #21D

Compartim el primer avançament de dades de ‘El Teu Vot’! (informe versió .PDF)

El Teu Parlament, Ideograma i apps4citizens tornen a posar en marxa El Teu Vot, un recomanador de vot que ajuda a ubicar l’elector entre les diferents candidatures que es presenten a les eleccions del 21D. Es tracta de la segona edició d’un projecte que l’any 2015 va aconseguir recollir més de 40.000 respostes i una notable difusió a mitjans de comunicació i xarxes socials.

L’eina té per objectiu simplificar la identificació del partit més afí a cada usuari/usuària, d’acord amb les seves preferències. Per obtenir la recomanació l’usuari/usuària només ha d’emplenar un formulari breu que, un cop finalitzat, li retornarà els resultats en base a les coincidències amb els programes dels partits. Comença!

Com en la primera edició, la rigurositat metodològica i la independència respecte a partits i institucions públiques seran dues de les senyes d’identitat del projecte, que d’aquesta manera assegura la veracitat dels resultats que mostra als seus usuaris.

 

NIT ELECTORAL A LA FÀBRICA LEHMANN

Com a punt final del projecte, i repetint l’experiència de 2015, els promotors de El Teu Vot organitzaran un acte de seguiment de la nit electoral. En aquesta ocasió, l’esdeveniment tindrà lloc a la Fàbrica Lehmann, a la seu d’Ideograma. En el seu transcurs, es presentaran els primers resultats de l’edició d’enguany i també ens acompanyaran diversos experts i analistes que debatran sobre els possibles resultats de la jornada i els possibles nous escenaris.
A les 19:30h començarem, amb la benvinguda i una presentació dels resultats del projecte El Teu Vot a càrrec d’un servidor i de Jaume Ríos.
A les 20h farem una pausa per seguir en directe les publicacions del sondejos de diversos mitjans i seguidament començarem una taula de debat, moderada per Edgar Rovira, en la que comptarem amb la presència d’en Jorge Galindo, la Máriam-Martínez Bascuñán, el Josep Àngel Guimerà, l’Ana Polol’Ivan Serrano i la Gemma Ubasart.
Cap a les 21h finalitzarem la taula de debat i podrem seguir la nit electoral de forma distesa a través de les diferents pantalles. Durant tota la nit comptarem amb servei de bar.

INSCRIPCIÓ prèvia imprescindible aquí

Enllaços d’interès:
– Chequeos ideológicos: información y movilización electoral (Edgar Rovira)
El auge de las aplicaciones de orientación de voto y su efecto en el comportamiento electoral (Hugo Ferradáns, Politikon)
– El teu vot i la transcendència ideològica del mateix (Ricard Espelt)

Sobre El Teu Vot als mitjans de comunicació:
– «El teu vot», el qüestionari definitiu per sortir de dubtes de cara al 21-D (Sergi Ambudio. Nació Digital, 14.12.2017)
Ja saps quin partit votaràs? Una web fa 25 preguntes clau per sortir de dubtes (ARA, 14.12.2017)
‘El teu vot’, una herramienta contra al prejuicio político de cara al 21-D (La Vanguardia, 14.12.2017)
Un juego para decidir a quién votas (El Periódico, 15.12.2017)
Un qüestionari per decidir el vot per al 21D supera les 70.000 consultes (324.cat, 17.12.2017)
– Prop de 100.000 persones han participat en un qüestionari per decidir el vot del #21D (Diari de Balears, 18.12.2017)
Chequeos ideológicos para decidir el voto (Antoni Gutiérre-Rubí. El País, blog Micropolítica, 19.12.2017)
‘El teu Vot’ a betevé (entrevista a Jaume Ríos. Programa ‘bàsics’ de betevé, 20.12.2017)
– «Un pulso desigual» entre Junqueras y Puigdemont (entrevista a Antoni Gutiérrez-Rubí en Euronews, 20.12.2017)

Altres:
Aplicació Eleccions 21D per a mòbils i tauletes (gencat.cat)

Otros contenidos

Rumbo a la Casa Blanca (resumen semanal): Trump trata de convertir su juicio en un arma

MARTÍ SÁEZ Resumen semanal de la actualidad asociada a las ELECCIONES USA 2024. Lo nuevo Esta semana ha empezado el juicio contra Trump en Nueva York. El...

Novedad Sant Jordi 2024: Breve elogio de la brevedad

El próximo martes, 23 de abril, con motivo del Día Mundial del Libro y Diada de Sant Jordi en Cataluña, estaré firmando ejemplares de...

Hablemos de dinero: la propuesta de Trump y Biden

AGUSTINA FALAK Este artículo forma parte de la serie de contenidos del espacio ELECCIONES USA 2024, donde irán escribiendo distintas firmas invitadas. En cualquier campaña electoral, los...

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.