InicioComunicaciónCicle de Diàlegs: Democràcies sota control

Cicle de Diàlegs: Democràcies sota control

Demà dijous, 27 de setembre, s’inicien els Diàlegs: Democràcies sota control, un seguit de conferències que tindran lloc al Palau Macaya de Barcelona, organitzades per la Fundació Ernest Lluch i l’Obra Social ‘laCaixa’.

«Ens trobem davant d’unes democràcies sota control per part de nous oligopolis i grans empreses tecnològiques? Quin és el paper de les elits i els lobbies en aquest context? On queda el paper de l’estat i la societat civil?» són algunes de les preguntes sobre les quals giraran els 8 diàlegs plantejats.

El poder i el control de la ignorància és el títol del primer diàleg que es desenvoluparà demà dijous, a les 18:30h, a càrrec d’Ángel Gabilondo, filòsof. Catedràtic de Metafísica de la Universitat Autònoma de Madrid, portaveu del Grup Parlamentari Socialista a l’Assemblea de Madrid i ministre d’Educació (2009-2011) i Marina Garcés, filòsofa i assagista. Professora agregada a la Universitat Oberta de Catalunya.

Podeu consultar aquí el calendari i programa complet dels #DialegsLluchMacaya, on tinc el plaer de participar el dia 8 de novembre amb l’amic Rafa Rubio, en el diàleg: El control TIC de la participació democràtica i el comportament electoral del votant.

Aquest és l’opuscle (versió .PDF) que presenta el Cicle de Diàlegs d’aquest 2018.
Enguany, l’equip de tecpol. durà a terme la relatoria de les diferents conferències, compartint els continguts en forma d’articles en el portal.
Aquesta és la peça sobre la nostra intervenció que va escriure Xavier Peytibi per a tecpol.:
El control TIC de la participación democrática y el comportamiento electoral del votante

 

Otros contenidos

ZL 130. Izquierda no es woke

Izquierda no es woke Autora: Susan Neiman Editorial: Debate (2024) Comprar: Penguin Libros; Casa del Libro; entre otros. Sobre la autora Susan Neiman es doctora en filosofía de la...

Sin jóvenes, Biden pierde

XAVIER PEYTIBI Este artículo forma parte de la serie de contenidos del espacio ELECCIONES USA 2024, donde irán escribiendo distintas firmas invitadas. En las elecciones presidenciales estadounidenses...

Biden contra Trump: una revancha histórica

FRANZ VON BERGEN Este artículo forma parte de la serie de contenidos del espacio ELECCIONES USA 2024, donde irán escribiendo distintas firmas invitadas. Por primera vez en...

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.