Jornada Alfons Banda: Construint esperança en un temps inquietant

Ara fa 5 anys que l’Alfons Banda ens va deixar i FundiPau vol retre homenatge i recordar algunes reflexions de l’Alfons i, sobretot, abordar el moment que vivim amb una conversa on m’han convidat a participar juntament amb: David Fernàndez @HiginiaRoig (periodista, activista, exdiputat), Judit Carrera @juditcarrera (politòloga, directora general del CCCB) i Carme Colomina @carmecolomina (periodista, analista en relacions internacionals).

La taula rodona, amb el títol Construint esperança en un temps inquietant. Com abordar el moment actual des de la cultura de pau i els drets humans?, tindrà lloc divendres, 22 de febrer, a les 19h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Etiquetas: ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.