El món que ens queda (entrevista per al programa Món de TV3)

Dimarts, 16 de juny, es va emetre una nova entrega del programa Món de TV3, Televisió de Catalunya, amb el títol: El món que ens queda. El coronavirus s’ha presentat com un imprevist gairebé imprevisible. Els governs del món no estaven preparats per gestionar una pandèmia que, tot i no entendre de fronteres, ha trobat respostes atenent el mapa polític. El periodista Joan Raventós analitza les respostes dels governs a la crisi del coronavirus en un dels blocs del programa, per al qual em va entrevistar fa unes setmanes.

Podeu veure aqui la peça completa i comparteixo el document amb totes les preguntes que em va plantejar i les meves respostes (document .PDF).

Etiquetas: , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.