InicioComunicaciónComPolReportatge 'Anatomia de Vox' (Entrevista per a 30 minuts-TVC)

Reportatge ‘Anatomia de Vox’ (Entrevista per a 30 minuts-TVC)

Diumenge, 18 de juliol, el programa 30 minuts de TV3 (Televisió de Catalunya) va emetre el reportatge: Anatomia de Vox, amb l’objectiu de buscar respostes a algunes d’aquestes preguntes: Per què i com s’ha produït l’ascens de l’extrema dreta? On es vota més Vox a Catalunya? Qui els vota i per què? Com són els seus votants? Qui són els seus dirigents?
Des del nostre espai dins la Fàbrica Lehmann, vaig tenir l’oportunitat de compartir les meves reflexions per a aquest reportatge de Genís Cormand i Joan Carles Calvera, on hi van participar també altres col·legues de l’àmbit (politòlegs, experts en comunicació política, professors/es i/o periodistes) com Jordi Muñoz (@jordimunozm), Mireia Castelló (@mireiacastello), Toni Rodón (@tonirodon), Miguel Ángel Quintana Paz (@quintanapaz), Jordi Borràs (@jordiborras) i Miquel Ramos (@Miquel_R), entre altres.

Emès a: TV3 (Televisió de Catalunya). Programa «30 minuts» el 18.07.2021

Articulos Relacionados

Vivimos una fatiga pandémica que se traslada a la política y la democracia

https://open.spotify.com/episode/3wQjPGKdplNWeo4urKGFx5

Seminario: «Estados Unidos de Biden: Año I»

El martes, 18 de enero, a las 18:30h, tendrá lugar un nuevo Seminario que organizamos conjuntamente ideograma y CIDOB, en el marco de nuestro acuerdo de...

Política y alimentación

El actual alcalde de Nueva York, el demócrata Eric Leroy Adams, es un político con una personalidad arrolladora, y tiene una trayectoria y perfil...

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here