Reportatge ‘Anatomia de Vox’ (Entrevista per a 30 minuts-TVC)

Diumenge, 18 de juliol, el programa 30 minuts de TV3 (Televisió de Catalunya) va emetre el reportatge: Anatomia de Vox, amb l’objectiu de buscar respostes a algunes d’aquestes preguntes: Per què i com s’ha produït l’ascens de l’extrema dreta? On es vota més Vox a Catalunya? Qui els vota i per què? Com són els seus votants? Qui són els seus dirigents?
Des del nostre espai dins la Fàbrica Lehmann, vaig tenir l’oportunitat de compartir les meves reflexions per a aquest reportatge de Genís Cormand i Joan Carles Calvera, on hi van participar també altres col·legues de l’àmbit (politòlegs, experts en comunicació política, professors/es i/o periodistes) com Jordi Muñoz (@jordimunozm), Mireia Castelló (@mireiacastello), Toni Rodón (@tonirodon), Miguel Ángel Quintana Paz (@quintanapaz), Jordi Borràs (@jordiborras) i Miquel Ramos (@Miquel_R), entre altres.

Emès a: TV3 (Televisió de Catalunya). Programa «30 minuts» el 18.07.2021

Etiquetas: , , , ,

Comentarios sobre: Reportatge ‘Anatomia de Vox’ (Entrevista per a 30 minuts-TVC)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.