Fer política no és només guanyar eleccions, sinó construir aliances

Veure entrevista completa (versió pdf)

Les noves tecnologies avancen de forma vertiginosa, però la política sempre va algunes passes enrere. Per què els partits polítics no aprofiten més aquestes noves eines de comunicació?

Hi ha diverses raons. En primer lloc, com tot grup social, els partits manifesten recel, por vers allò desconegut. En segon lloc, les noves tecnologies provoquen canvis en la forma d’organitzar-se, en la forma de comunicar i en la forma de crear continguts i pensar propostes i tot això, en les estructures de partits, tant si són de dreta com si són d’esquerra, afecta en les relacions de poder dins de l’organització i entre l’organització i la ciutadania. En definitiva, saben que les noves tecnologies poden alterar l’ordre de control dins de les organitzacions.

Entrevista amb Maria Coll per al diari El Singular Digital (13.01.2009)

Etiquetas: , ,

Comentarios sobre: Fer política no és només guanyar eleccions, sinó construir aliances

Los comentarios están cerrados.