El dret a saber i la transparència política a La Xarxa Tendències

Xarxa Tendències

Fa uns dies em va entrevistar la periodista Anabel Herrera (@la_juntaletras) i el seu equip, per al seu reportatge on parlen, entre altres temes,  del dret a saber i la transparència política. En el marc de la celebració de les I Jornades sobre Periodisme de Dades que es van celebrar fa unes setmanes al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i a Blanquerna, s’inclouen també les entrevistes al David Cabo i l’Eva Belmonte (@civio). A la imatge, un altre amic: Javier Celaya que parla, dins d’aquest mateix programa de l’acte de llegir.

Aquest és el vídeo del programa corresponent al capítol 22:

La Xarxa Tendències és un programa de televisió però també un magazine setmanal i una invitació a endinsar-se en aquest nou món en què vivim, en profund i constant canvi des de la invenció d’Internet. Amb una mirada crítica. Cultura, pensament i tecnologia contemporanis són els seus tres eixos vertebradors.

Enllaç associat:
Entrevista a La Xarxa Tendències sobre Internet i Política (20.03.2013)


Etiquetas: , , ,

Comentarios sobre: El dret a saber i la transparència política a La Xarxa Tendències

  1. Pingback: CRITERIABLOG
  2. Pingback: CRITERIABLOG
  3. Pingback: Paula Colantonio
  4. Pingback: Tendències
  5. Pingback: Txus Cruz
  6. Pingback: Xarxa IP
  7. Pingback: francesc soler
  8. Pingback: David Alvarez
  9. Pingback: David Alvarez

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.