InicioComunicaciónManeres de veure, maneres de pensar. Com les noves cartografies influencien la...

Maneres de veure, maneres de pensar. Com les noves cartografies influencien la nostra comunicació i acció polítiques

Aquest passat dijous, 2 de març, vaig tenir el plaer de participar en una de les sessions formatives d’un Mestratge organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i dirigit a directius i directives. La xerrada va tenir lloc a la seu de la Direcció de Comunicació interna, Desenvolupament i Atenció al Personal, Gerència de Recursos Humans i Organització de l’Ajuntament.

En aquesta ocasió vaig parlar de Maneres de veure, maneres de pensar. Com les noves cartografies (relacions, fluxes, dades…) influencien la nostra comunicació i acció polítiques. Primer els mapes, les noves cartografies. Després la visualització, segon pas del pensament visual (visual thinking). Sense mapes mentals no hi ha orografia d’allò social. Sense mapa mental, la política no té brúixola. És imprescindible un empelt del pensament visual en la cultura política tradicional. Es tracta de repensar, més que pensar, simplement. Es necessitem noves solucions i no les trobarem sense noves mirades, sense noves perspectives.

Aquest és el document PPT que va acompanyar la meva intervenció:

Articulos Relacionados

Vivimos una fatiga pandémica que se traslada a la política y la democracia

https://open.spotify.com/episode/3wQjPGKdplNWeo4urKGFx5

Taubira

La que fue ministra de Justicia de Francia (2012-2016) en el Gobierno de François Hollande, Christiane Taubira, ha vuelto a la actualidad política. Durante...

Emociones y política

Entrevista para Entre Iguales, iniciativa de Ximena Jara y Francisco Aedo, desde el Instituto Igualdad y con el apoyo de la Fundación FES. Un...

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here