Entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio

Aquest matí, hem parlat de l’ús de les xarxes socials en la comunicació política, les bombolles informatives, la polarització política o l’ús de Twitter, en concret, en el programa El matí de Catalunya Ràdio, amb la Mònica Terribas (@maticatradio). Hem compartit conversa amb en Frederic Guerrero-Solé (@guersole), doctor en Comunicació de la UPF, i amb qui impulsem, entre altres persones, la nostra Càtedra Ideograma-UPF de Comunicació Política i Democràcia.

Podeu escoltar aquí l’àudio de l’entrevista (a partir del minut 14′:00”)

Etiquetas: ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.