InicioComunicaciónComPolTertúlia a Onda Cero sobre Comunicació política

Tertúlia a Onda Cero sobre Comunicació política

Tertúlia en el programa ‘Pont Barcelona-Madrid’, conduït per Víctor Bottini,  dintre de l’espai  ‘Actualitat a dues cares’, emès ahir a les 21:30h. En aquesta ocasió, els convidats per parlar sobre Comunicació política vàrem ser en Marc Puig i jo mateix. Aquestes són algunes de les qüestions que se’ns van plantejar:

(…) Sovint s’associa una estratègia de comunicació política amb dissenyar un logotip impactant, redactar un eslògan de campanya atractiu o amb desenvolupar un espot polític o un jingle atraient. Darrere d’aquestes eines, però, hi ha una feina prèvia de disseny de plans de comunicació que sempre responen a la següent pregunta bàsica: què vull comunicar?

En els darrers anys, a la comunicació convencional s’hi ha sumat la comunicació a través de les xarxes socials i les eines que aporta Internet. Com poden aprofitar els partits polítics aquestes noves eines?

A l’espai ‘Actualitat a dues cares’ d’avui intentarem respondre a aquesta i d’altres preguntes amb Marc Puig, publicitari i consultor de comunicació política i electoral i Antoni Gutiérrez Rubí, assessor de comunicació.

D’entrada, intentem definir comunicació política. Què té d’especial comunicar a nivell polític en comparació amb la comunicació corporativa, per exemple? (…)

Podcast del programa

Otros contenidos

Rumbo a la Casa Blanca (resumen semanal): Trump trata de convertir su juicio en un arma

MARTÍ SÁEZ Resumen semanal de la actualidad asociada a las ELECCIONES USA 2024. Lo nuevo Esta semana ha empezado el juicio contra Trump en Nueva York. El...

Novedad Sant Jordi 2024: Breve elogio de la brevedad

El próximo martes, 23 de abril, con motivo del Día Mundial del Libro y Diada de Sant Jordi en Cataluña, estaré firmando ejemplares de...

Hablemos de dinero: la propuesta de Trump y Biden

AGUSTINA FALAK Este artículo forma parte de la serie de contenidos del espacio ELECCIONES USA 2024, donde irán escribiendo distintas firmas invitadas. En cualquier campaña electoral, los...

2 COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.