InicioInternetZW 436. Smart Train Day 2015

ZW 436. Smart Train Day 2015

http://smarttrainday.cat

La jornada Smart Train Day, impulsada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, va néixer amb l’objectiu de convertir-se en un referent d’intercanvi d’experiències dins del món ferroviari, presentant iniciatives i solucions innovadores per tal d’aplicar la tecnologia i innovació per millorar la sostenibilitat del territori. Les seves actuacions se centren en els àmbits de la mobilitat, el client i la societat, la seguretat, el medi ambient i l’energia, i el govern i l’economia. La voluntat d’apostar per la innovació i l’aplicació de les TIC en els serveis que FGC ofereix als seus usuaris està estretament lligada a la realitat d’avui dia que està impulsant un conjunt d’idees en el marc de les Smart Cities.

En aquest context, la jornada d’aquest any, impulsada amb la col·laboració d’ESADE, LightEyes technologies i Ideograma, comptarà amb 5 sessions de debat que desenvoluparan qüestions diverses. En una d’elles, “La realitat de la implantación de xarxes wifi als trens metropolitans”, hi participarà en Ricard Espelt, investigador i consultor a Ideograma, amb aquesta presentació:

Publicado en: Zona Web

Otros contenidos

ZL 131. New Power: How Anyone Can Persuade, Mobilize, and Succeed in Our Chaotic, Connected Age

New Power: How Anyone Can Persuade, Mobilize, and Succeed in Our Chaotic, Connected Age Autores: Jeremy Heimans (@jeremyheimans) & Henry Timms (@henrytimms) Editorial: Anchor Books (2018) Comprar:...

ZL 130. Izquierda no es woke

Izquierda no es woke Autora: Susan Neiman Editorial: Debate (2024) Comprar: Penguin Libros; Casa del Libro; entre otros. Sobre la autora Susan Neiman es doctora en filosofía de la...

Nuevo libro: Breve elogio de la brevedad

1. Sobre el libro 2. Comprar el libro 3. Presentaciones y firmas 4. Reseñas y opiniones sobre el libro 5. Dossier de prensa 6. En los medios 1. Sobre el...

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.