InicioInternetZW 436. Smart Train Day 2015

ZW 436. Smart Train Day 2015

http://smarttrainday.cat

La jornada Smart Train Day, impulsada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, va néixer amb l’objectiu de convertir-se en un referent d’intercanvi d’experiències dins del món ferroviari, presentant iniciatives i solucions innovadores per tal d’aplicar la tecnologia i innovació per millorar la sostenibilitat del territori. Les seves actuacions se centren en els àmbits de la mobilitat, el client i la societat, la seguretat, el medi ambient i l’energia, i el govern i l’economia. La voluntat d’apostar per la innovació i l’aplicació de les TIC en els serveis que FGC ofereix als seus usuaris està estretament lligada a la realitat d’avui dia que està impulsant un conjunt d’idees en el marc de les Smart Cities.

En aquest context, la jornada d’aquest any, impulsada amb la col·laboració d’ESADE, LightEyes technologies i Ideograma, comptarà amb 5 sessions de debat que desenvoluparan qüestions diverses. En una d’elles, “La realitat de la implantación de xarxes wifi als trens metropolitans”, hi participarà en Ricard Espelt, investigador i consultor a Ideograma, amb aquesta presentació:

Publicado en: Zona Web

Otros contenidos

ZL 119. Proyecto Barcelona. Ideas para impedir la decadencia

  Proyecto BarcelonaIdeas para impedir la decadenciaAutor: Miquel Molina (@miquelmolina)Editorial: La Vanguardia Ediciones Comprar: Casa del Libro; Amazon.es; Altaïr; formato EPUB (libro electrónico), entre otras.  Sobre el autorMiquel...

ZL 118. ¿Te va a sustituir un algoritmo?

  ¿Te va a sustituir un algoritmo?El futuro del trabajo en EspañaAutora: Lucía Velasco (@jones_lucia)Editorial: Turner LibrosComprar:  Amazon.es, La Casa del Libro, FNAC; entre otros.  Sobre...

ZL 117. The Great Recoil: Politics after Populism and Pandemic

  The Great RecoilPolitics after Populism and PandemicAutor: Paolo Gerbaudo (@paologerbaudo)Editorial: Verso BooksComprar: Verso Books; Amazon.es; Penguin Random House; entre otros.  Sobre el autorPaolo Gerbaudo es doctor...

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.