GeocitiZens. Noves cartografies urbanes, una reflexió sobre el futur de les ciutats

Un cop més, he tingut el plaer de participar en una de les sessions formatives d’un Mestratge organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i dirigit a directius i directives. La xerrada té lloc a la seu de la Direcció de Comunicació interna, Desenvolupament i Atenció al Personal, Gerència de Recursos Humans i Organització de l’Ajuntament.

En aquesta ocasió, parlo de GeocitiZens. Noves cartografies urbanes, una reflexió sobre el futur de les ciutats, on apunto els aspectes clau de la nova agenda urbana, posant el focus en la capacitat de transformació i innovació democràtica de les ciutats globals i en els reptes que aquestes s’estan veient obligades a afrontar. La ciutat com a escenari en el qual emergeixen els reptes globals i com a eina per a la millora de la democràcia.

Aquest és el document PPT que va acompanyar la meva intervenció:

Fa dos anys vaig participar-hi parlant de Maneres de veure, maneres de pensar. Com les noves cartografies (relacions, fluxes, dades…) influencien la nostra comunicació i acció polítiques. 

Enllaços associats:
GeocitiZens. Nuevas cartografías urbanas (libro)
GeocitiZens: un diálogo sobre el futuro de las ciudades.

Etiquetas: ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.